Keyboardles in Groningen?

Keyboardles in Groningen? Douwe van de Meulen weet er alles van!

Keyboardles in Groningen? Dan moet je bij het NMI in Groningen zijn! Onze keyboard wizard Douwe van der Meulen kan je er alles over vertellen!

Het keyboard geeft je de mogelijkheid om in je eentje een heel orkest te vormen. Met één vinger tover je de mooiste klanken en ritmes uit je instrument! Je leert spelenderwijs de beginselen van het arrangeren van bestaande nummers. Eventueel kun je met je keyboard ook muziek maken met behulp van de computer, midi files, wave files, recording, editing en componeren. Wie weet componeer je al gauw je eigen hits!

Individuele lessen
Op het NMI kun je kiezen uit verschillende lesvormen. Individueel keyboardles is zeer geschikt als je specifieke terreinen hebt waar je aan wilt werken of als je je eerst rustig wilt ori­ënteren. Je kunt je op elk gewenst moment opgeven.

Groepslessen
Het is hartstikke leuk om in een groepje keyboardles te nemen maar we adviseren je eerst kontakt op te nemen met de docent, zodat je in een groepje geplaatst kunt worden dat bij je past.

Proeflessen
Als je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden bent en denk je ik wil keyboardles in Groningen, maak dan eens een afspraak voor zo’n keyboardles in de vorm van een vrijblijvende proefles!

Je kunt je hier inschrijven.