Saxofoonles in Groningen?

Saxofoonles in Groningen? Saxofoondocent Martien Stienstra in actie

Saxofoonles in Groningen? Dan moet je bij het NMI in Groningen zijn! Onze saxofoondocent Martien Stienstra kan je er alles over vertellen!

Van Candy Dulfer tot John Coltrane, de saxofoon past in alle stijlen. Vanzelfsprekend kun je in al deze stijlen ook saxofoonles krijgen op het NMI! Of je nu een ‘absolute beginner’ bent of bepaalde onderdelen van je spel wilt verbeteren. Mocht je zelf niet in het bezit zijn van een saxofoon, kan de docent je adviseren over het huren van een instrument.

Individuele lessen
Op het NMI kun je kiezen uit verschillende lesvormen. Individueel les is zeer geschikt als je specifieke terreinen hebt waar je aan wilt werken of als je je eerst rustig wilt ori­enteren. Je kunt je op elk gewenst moment opgeven.

Groepslessen
Natuurlijk kun je in een groep saxofoonles volgen bij het NMI. Je kunt je met een of meerdere personen opgeven maar je kunt ook bij een van onze bestaande groepjes worden ingedeeld. In de groepslessen wordt extra aandacht besteed aan het “sectieblazen” en kun je leren van elkaar!

Proeflessen
Als je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden bent en denk je, ik wil saxofoonles in Groningen? Maak dan eens een afspraak voor een saxofoonles in de vorm van een vrijblijvende proefles!

Je kunt je hier inschrijven.