Welkom bij het NMI

Voor alles wat je wilt leren op het gebied van pop, rock, blues, jazz, funk, soul, fusion, country, metal en andere stijlen binnen de lichte muziek.

Het NMI is een professionele particuliere muziekschool die is ontstaan in 1996 uit een initiatief van vier gerenommeerde musici/docenten uit de stad Groningen. Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen of willen leren zingen in elke door jezelf gekozen stijl binnen het terrein van de lichte muziek, dan biedt het NMI je daartoe alle mogelijkheden. Ook voor het vergroten van je reeds aanwezige speelervaring en/of het verbreden van je muzikale horizon ben je bij het NMI aan het goede adres.

Voorop staan het speelplezier en de flexibiliteit. Dit laatste komt ook tot uiting in het aanbod van de diverse lesvormen: van individuele – en groepslessen tot complete workshops en zangkoren.

De kernsecties van het NMI bestaan uit saxofoon, zang, (bas)gitaar, piano, drums; juist die instrumenten die je aantreft in de gemiddelde bandbezetting. We hopen je binnenkort als cursist te mogen verwelkomen. Als je eerst een proefles wilt kan dat natuurlijk ook.