Pianoles in Groningen?

Pianoles in Groningen? Hier zie je pianodocent Bas MulderPianoles in Groningen? Hier zie je pianodocent Douwe van der Meulen

Pianoles in Groningen? Dan moet je bij het NMI in Groningen zijn! Onze pianodocenten Bas Mulder en Douwe van der Meulen loodsen je dor alle stijlen binnen de populaire pianomuziek!

Niemand is te oud voor pianoles! Of je nu een ‘absolute beginner’ bent of (als kind) klassiek pianoles hebt gevolgd en eens iets anders wilt of als je je wilt bezighouden met de piano binnen de jazz- en popmuziek, alles is mogelijk. Van Jerry Lee Lewis tot Oscar Peterson. Van Yann Tiersen tot Einaudi. Je eigen songs of die van andere begeleiden als singer/songwriter of spelen van bladmuziek, alles kan!

Individuele lessen
Op het NMI kun je kiezen uit verschillende lesvormen. Individueel pianoles is zeer geschikt als je specifieke terreinen hebt waar je aan wilt werken of als je je eerst rustig wilt ori­ënteren. Je kunt je op elk gewenst moment opgeven.

Proeflessen
Als je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden bent en zeg je, ik wil pianoles in Groningen? Maak dan eens een afspraak voor een pianoles in de vorm van een vrijblijvende proefles! Je kunt je hier inschrijven.

Facebook