Zangles in Groningen?

Zangles in Groningen? Op de foto zangdocente Patries van Iterson

Zangles in Groningen? Dan moet je bij het NMI in Groningen zijn! Onze docenten Patries van Iterson , Bart Schwertmann en Lucie Dekker zijn onze specialisten!

Zangles is er voor iedereen die wil (leren) zingen.

Of je nu je bereik wilt vergroten of weleens wat anders onder de douche wilt zingen, het NMI is the place to be!
De zanglessen bestaan globaal gezien uit een techniekgedeelte (o.a. houding, adem en intonatie) en een repertoiregedeelte (o.a. toepassing techniek in door jezelf gekozen liedjes, timing en improvisatie).

De muziekstijl(en) bepaal je natuurlijk zelf. Van soul tot hardrock, van pop tot jazz/blues, alles kan!

Individuele lessen
Op het NMI kun je kiezen uit verschillende lesvormen. Individueel zangles is zeer geschikt als je specifieke terreinen hebt waar je aan wilt werken of als je je eerst rustig wilt ori­ënteren op de mogelijkheden van je eigen stem.

Groepslessen
Natuurlijk kun je ook in een groep zangles volgen bij het NMI, door je met een of meerdere personen op te geven, of aan te sluiten bij een van onze bestaande groepjes. Daarbij starten we regelmatig ook nog een 6-weekse zangworkshop. Aan de orde komen de beginselen van de zangtechniek en het meerstemmig zingen van popnummers. Kosten € 85,00 all in, 5 tot 8 personen per cursus. Ervaring is niet nodig, evenmin het noten kunnen lezen. Enthousiasme is voldoende!

Proeflessen
Als je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden bent en denk je, ik wil zangles in Groningen? Maak dan eens een afspraak voor een zangles in de vorm van een vrijblijvende proefles!

Je kunt je hier inschrijven.

Bel voor meer info het NMI  050-3131194 of mail: nmi@noorder-muziek-instituut.nl

Facebook