Zang

Zangles is er voor iedereen die wil (leren) zingen. Of je nu je bereik wilt vergroten of weleens wat anders onder de douche wilt zingen, het kan allemaal bij het NMI.
De lessen bestaan globaal gezien uit een techniekgedeelte (o.a. houding, adem en intonatie) en een repertoiregedeelte waarin de geleerde technieken worden toegepast maar ook zaken als timing en improvisatie worden behandeld. Je kunt aangeven welke muzieksoort(en) je het liefst zingt.

Individuele lessen
Op het NMI kun je kiezen uit verschillende lesvormen. Individuele lessen zijn zeer geschikt als je specifieke terreinen hebt waar je aan wilt werken of als je je eerst rustig wilt ori­ënteren op de mogelijkheden van je eigen stem. Je kunt je op elk gewenst moment opgeven.

Groepslessen
Natuurlijk kun je groepslessen volgen bij het NMI. Je kunt je met een of meerdere personen opgeven maar je kunt ook bij een van onze bestaande groepjes worden ingedeeld. In de groepslessen wordt extra aandacht besteed aan het meerstemmig zingen en kun je leren van elkaar!

Proeflessen
Als je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden bent, maak dan eens een afspraak voor een proefles!

Je kunt je hier inschrijven.

 

6 weekse zangcursus

Altijd al willen leren zingen? Het N.M.I. start regelmatig een 6-weekse cursus zingen. Aan de orde komen de beginselen van de zangtechniek en het meerstemmig zingen van popnummers. Kosten € 85,00 all in, 5 tot 8 personen per cursus. Ervaring is niet nodig, evenals noten kunnen lezen. Enthousiasme is voldoende!

 

Voor startdata van bovenstaande cursussen kun je met ons contact opnemen.

Bel voor meer info het NMI  050-3131194 of mail: nmi@noorder-muziek-instituut.nl